Info Actualitate

Precizări pentru candidații admiși la SMSJ Fălticeni. Cursurile încep miercuri, 5 mai

Tinerii admiși la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, urmează să se prezinte la Fălticeni în cursul zilei de marți, 4 mai 2021.

Cursurile vor începe o zi mai târziu, miercuri, 5 mai 2021.

Pe site-ul școlii au fost publicate o serie de precizări de interes pentru elevi, în contextul pandemiei COVID 19:

„În conformitate cu precizările Direcției Medicale a Ministerului Afacerilor Interne, în vederea prevenirii infectărilor cu virusul SARS[1]COV-2, candidații declarați „admis”, care la data de 04.05.2021 se află în una din situațiile enumerate în continuare nu se vor prezenta la cursuri:

1. Sunt confirmați cu infecție SARS-COV-2 și se află în perioada de izolare la domiciliu;

2. Sunt declarați contacți direcți cu o persoană infectată cu SARS[1]COV-2 și se află în carantină la domiciliu sau carantină instituționalizată;

3. Așteaptă să fie testați sau au fost testați și așteaptă rezultatele sau locuiesc cu o persoană care a fost testată și așteaptă rezultatele.

 Elevii aflați în cel puțin una din situațiile enumerate vor comunica deîndată instituției de învățământ despre aspectele menționate, pe orice cale (telefonic la numărul 0230-541660 sau prin mail bpmid@jandarmeriafalticeni.ro) și vor fi în măsură să prezinte documentele justificative, în acest sens (decizie DSP, etc.)”

Alte precizări: