Info Actualitate

Eveniment organizat în această seară într-un hotel sucevean, oprit de autorități. Au fost aplicate peste 150 de sancțiuni contravenționale și avertismente

În seara zilei de sâmbătă, 27 martie, la nivelul județului Suceava peste 200 de polițiști și jandarmi au acționat în sistem integrat împreună cu lucrători ISU și specialiști din cadrul DSP Suceava si ANSVSA Suceava in cadrul acțiunilor de prevenire a răspândirii SarsCov2, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul Ionuț Epureanu.

Acțiunile s-au concentrat pe zonele cu incidență ridicată de infectare dar și pe zonele cu aglomerări de persoane si in stațiunile turistice.

În cadrul acțiunilor au fost obținute date și informații cu privire la organizarea unui eveniment privat (nuntă) cu participarea a cca 200 persoane într-un restaurant de pe raza municipiului Suceava, se arată în comunicatul IPJ Suceava.

La fața locului au fost direcționate forțe de poliţie si jandarmerie fiind identificate cca 150 de persoane care participau la o nuntă.

Evenimentul a fost oprit și au fost aplicate 154 de sancțiuni contraventionale cu avertisment dar si pecuniare in valoare de 14.000 lei atât administratorului unității economice, cât și organizatorilor și participanților pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind interdicția de organizare a evenimentelor private.