Info Actualitate

Comunicat de presă – Upfield, lider global în produse alimentare de origine vegetală

În legătură cu informațiile furnizate în mass-media cu privire la presupusul caracter nesănătos al margarinei, Upfield, lider global în produse alimentare de origine vegetală și lider de piață în România (cu mărcile Rama, Delma și Becel), oferă următoarea declarație:

Produsele noastre – Rama, Delma, Becel – sunt sigure pentru consumatori și respectă reglementările stricte existente la nivel european și național în domeniul alimentelor. De asemenea, acestea fac obiectul verificărilor din partea autorităților abilitate, care controlează în mod regulat calitatea și siguranța produselor, atât în fabrică, cât și la raft.

Produsele noastre reprezintă o componentă importantă a unei alimentații echilibrate; uleiurile pe care le conțin includ grăsimi nesaturate, precum Omega 3 și Omega 6, care sunt benefice pentru sănătate.

Reamintim tuturor celor interesați că produsele Upfield – Rama, Delma, Becel – nu conțin uleiuri parțial hidrogenate, care sunt o sursă de grăsimi trans, dăunătoare sănătății. Consumatoriise pot asigura de toate acestea consultând lista de ingrediente a fiecărui produs.

Upfield promovează beneficiile alimentației cu produse de origine vegetală, care sunt mai bune atât pentru consumatori, cât și pentru planetă.

Misiunea noastră este de a-i ajuta pe oameni să fie mai sănătoși și mai fericiți cu alegerile pe care le fac, asigurând în același timp o alimentație sustenabilă și responsabilă, în prezent și pentru generațiile viitoare

Categorii:Info Actualitate