Info Actualitate

Dosar penal după o bătaie într-un magazin din Lămăşeni. Protagoniştii evenimentului au fost amendaţi pentru că nu aveau declaraţii care să le justifice prezenţa în acel loc

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, în urma unui conflict fizic între trei bărbaţi din comuna Rădăşeni, care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă (15/16 ianuarie).

Cei trei s-au întâlnit, după ora 21.00, într-un magazin mixt din satul Lămăşeni, loc unde au consumat băuturi alcoolice împreună, până în jurul orelor 01.20.

Din cauza unor neînțelegeri mai vechi și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cele trei persoane s-au certat, ajungând și la un conflict fizic.

Pe lângă dosarul penal în care vor fi cercetate, toate cele trei persoane implicate în acest eveniment au fost sancționate contravențional conform legislaţiei care stabileşte măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu amendă în cuantum de 500 lei, fiecare. Aceştia nu aveau asupra lor declarație cu privire la necesitatea prezenței în spațiul public după ora 23.00.