Info Actualitate

Cinci răniți în accidentele rutiere din primele zile ale lunii februarie

Luna februarie a început cu evenimente rutiere pe drumurile publice din județul Suceava.

Pe data de 1 februarie 2019, la ora 03.25, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă deosebit de periculoasă pe DJ 178E din comuna Botoşana, un tânăr de 18 ani din oraşul Cajvana, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 19 ani tot din orașul Cajvana, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În aceeași zi, dimineață, în timp ce conducea autoturismul pe DC 35 din comuna Bălcăuţi, ajuns la intersecţia cu DN 2, pe fondul neadaptării vitezei, un bărbat de 25 de ani din comuna Șerbăuți, nu a reuşit să oprească autoturismul la indicatorul „STOP”, a pătruns în intersecţie și a intrat în coliziune cu poarta unui imobil, pe care a avariat-o.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unui bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă deosebit de periculoasă pe DJ 209A, din comuna Cornu Luncii, datorită neadaptării vitezei, un bărbat de 61 de ani din municipiul Fălticeni, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui bărbat de 33 de ani, din comuna Cornu Luncii, pasager în autoturism, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, 3 februarie, în jurul orei 21.30, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 175 din comuna Pojorâta, pe fondul neatenției, un tânăr de 19 ani, din comuna Izvoarele Sucevei, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un podeț, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale