Suceava Online

Un șofer în vârstă de 18 ani a provocat un grav accident rutier în municipiul Suceava

Joi, în jurul orei 14.20, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, un localnic de 18 ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 53 de ani, tot din municipiul Suceava.

Din accident, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 53 de ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În aceeași zi, în jurul orei 15.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți, un tânăr de 23 de ani, din comuna Burla, s-a angajat în depășirea unui autoturism fără să se asigure corespunzător.

În urma acestei manevre, intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar, din sens opus, de o femeie de 28 de ani, din comuna Marginea, pe care l-a proiectat într-un pom ornamental de pe marginea drumului.

Din accident, a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unei femei de 52 de ani din comuna Sucevița, pasageră în autoturismul condus de aceasta, precum și rănirea unei tinere de 18 ani din comuna Marginea, pasageră în celălalt autoturism.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penal, care vor fi soluționate procedural.