Suceava Online

Accidente rutiere cercetate de poliţiştii suceveni

La 07.01.2019, în jurul orei 07.25, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ştefan cel Mare, din comuna Mănăstirea Humorului, un localnic de 52 de ani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei și a părăsit partea carosabilă, intrând într-un arbore de pe marginea drumului.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 23 de ani din orașul Gura Humorului, pasageră în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

 

La 07.01.2019, în jurul orei 17.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara municipiului Suceava, un bărbat de 39 de ani, din comuna Bosanci, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Pîrteștii de Jos.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 28 de ani, a unei femei de de 22 ani, din orașul Milișăuți, pasager în autoturismul condus de acesta și a unui bărbat de 40 de ani din județul Maramureș, pasager în celălalt autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto de 28 de ani și de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt conducător auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, ce va fi soluționat procedural.

 

La 07.01.2019, ora 16.20, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208V din comuna Pătrăuți, o localnică de 37 de ani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei și a părăsit partea carosabilă.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.