info sport

Naționala feminină de futsal întâlnește Moldova. Antrenorul Marcel Irimie debutează ca secund în meciurile internaționale

Naționala României de futsal feminin desfășoară un nou stagiu de pregătire, în perioada 8-13 august, la Vaslui, în vederea pregătirii debutului în calificările pentru EURO 2019.

Marcel Irimie, antrenor implicat în fotbalul feminin la nivelul municipiului Fălticeni, face parte din staff-ul antrenorului principal David Asandei.

La finalul cantonamentului, tricolorele vor disputa o ”dublă” amicală cu selecționata Moldovei, fiind de altfel primele jocuri internaționale din istoria acestei echipe. Meciurile se vor juca la Chișinău și se vor desfășura conform următorului program:

15 august
Moldova – România, ora 18:00

16 august
Moldova – România, ora 11:00

În toamnă se dispută calificările pentru EURO 2019

Reprezentativa României a fost repartizată în Grupa 1 a rundei principale, alături de Spania, Italia și Polonia. Înainte de disputarea rundei principale, se va desfășura o fază preliminară, în urma căreia trei naționale vor completa tabloul din Main Round.

Grupa 1: Spania, Italia, ROMÂNIA, Polonia

Grupa 2: Rusia, Slovenia, Croația, câștigătoarea grupei A în preliminarii

Grupa 3: Kazahstan, Ucraina, Ungaria, câștigătoarea grupei B în preliminarii

Grupa 4: Portugalia, Serbia, Cehia, câștigătoarea grupei C în preliminarii

Faza preliminariilor este programată în perioada 21-26 august. Naționala României intră în competiție în faza principală a grupelor, care se va disputa între 11 și 16 septembrie, programul complet al meciurilor urmând a fi anunțat ulterior.

Cele patru câștigătoare ale grupelor principale se vor califica la Campionatul European, care se va desfășura pe teritoriul uneia dintre echipele calificate.

Categorii:info sport