13 răniți după accidentele rutiere înregistrate duminică în județul Suceava

La data de 05.08.2018, în jurul orei 14.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în orașul Frasin, din cauza nepăstrării distanţei regulamentare în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Suceava, a frânat și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un bărbat de 41 de ani, din județul Botoşani.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 40 de ani, din județul Botoşani, pasageră în autoturismul care circula regulamentar.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

           

La 05.08.2018, în jurul orei 16.40, în timp ce conducea motocicleta înmatriculată în străinătate pe DC 40, din comuna Grănicești, un tânăr de 21 de ani, din comuna Iaslovăț, ce nu posedă permis de conducere, a intrat în coliziune față-spate, cu mopedul condus în fața sa de un localnic de 62 de ani.

Din accident, a rezultat rănirea conducătorului mopedului de 62 de ani și rănirea ușoară a tânărului de 21 ani.

Bărbatul de 62 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, acestuia și conducătorului auto de 21 de ani, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” şi ,,conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

            La 05.08.2018, în jurul orei 16.35, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Bucovinei, din municipiul C-lung Moldovenesc, un bărbat de 35 de ani, din județul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de susținere a rețelei electrice.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a membrilor familiei acestuia, respectiv, o femeie de 37 ani şi doi minori de 8 ani și 9 ani, toți din județul Botoșani, pasageri în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

           

La 05.08.2018, ora 14.30, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 18, în afara localităţii Cârlibaba, pe fondul vitezei excesive, un bărbat de 57 de ani, din județul Botoșani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat la o diferenţă de nivel de aproximativ 4 metri.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, a unei femei de 54 de ani, a unui bărbat de 27 de ani și a două tinere de 22 și respectiv de 24 de ani, toți din județul Botoșani, pasageri în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

           

La 05.08.2018, ora 21.05, în timp ce conducea mopedul neînregistrat sau înmatriculat pe DJ 208B, între localităţile Siminicea şi Hănţeşti, un minor de 16 ani, din comuna Siminicea, ce nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a pătruns într-un şanţ, unde, a intrat în coliziune cu un indicator rutier.

Din accident, a rezultat rănirea conducătorul mopedului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe” şi ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Reclame