Suceava Online

Autorul accidentului din Salcea nu avea permis de conducere și a fugit de la locul faptei. Tânărul consumase băuturi alcoolice!

accident_1Inspectoratul de Poliție a Județului Suceava a făcut publice informațiile care țin de producerea accidentului rutier din orașul Salcea, în seara zilei de miercuri, 4 iulie 2018.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 20.20, în timp ce conducea autoturismul pe strada Vişinilor, un localnic, în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune laterală cu gardul din beton al unui imobil.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști la domiciliu.

Din accident, a rezultat rănirea a conducătorului auto, a unui bărbat de 47 de ani şi a unui tânăr de 19 ani, ambii din oraşul Salcea, pasageri în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și  „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.