Foresta Suceava se reorganizează din mers. Echipa luptă pentru evitarea retogradării

 

În cadrul structurii manageriale a clubului Foresta Suceava au survenit importante schimbări de personal, a anunțat preşedintele Consiliului Director, George Negură, printr-un comunicat de presă postat sâmbătă, 28 aprilie, pe pagina de facebook a clubului.

Potrivit acestui comunicat, s-au alăturat clubului, Ciutac Andrei Marian, în calitate de Membru Fondator, Preşedinte Executiv al clubului și vicepresedinte al Consiliului Director şi Ungurian Mihai Florin,  în calitate de Vicepreşedinte Executiv.

O altă schimbare importantă este reprezentată de excluderea lui Khallaf Farid din cadrul asociaţiei.

„Aceste schimbări sunt cauzate de faptul că situaţia clubului impune măsuri drastice în vederea imbunătăţirii proceselor de natură organizatorică şi functională pentru a putea continua proiectul pe care ni l-am propus.

Considerăm că suntem datori publicului sucevean, să facem toate diligenţele necesare, astfel incât, fotbalul de pe stadionul Areni să se ridice la nivelul aşteptărilor fanilor noştri.

Pe această cale dorim să le mulţumim pentru prezenţa numeroasă în tribune şi pentru susţinerea pe care ne-au aratat-o, chiar dacă în unele cazuri nu am fost la înălţimea scontată!

Totodată, dorim să îi asigurăm pe suporteri că întreaga echipă managerială, precum şi staff-ul tehnic şi jucatorii vor depune toate eforturile necesare în vederea salvării echipei de la o posibilă retrogradare.

Mai multe detalii vor fi prezentate în cadrul unei conferinte de presă ce va fi susţinută la stadionul Areni, miercuri, 02.05.2018, începând cu orele 11:00″, se arată în comunicatul lui George Negură. 

Echipa de fotbal Foresta Suceava se află pe locul 19, penultima a clasamentului, cu 6 etape înainte de încheierea campionatului.

Reclame