info util

Informații utile – 26 martie 2018

Anunț ACET Fălticeni

Se va întrerupe furnizarea apei potabile pe data de 26.03.2018, între orele 08:00 – 16:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe conducta de 160 mm, aflată pe str. Plutonier Ghiniță, în regim de urgență.
Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri, Cap. Diaconița, Humorului.
UNITĂŢI: Spital Municipal Fălticeni (Secția Contagioase), Romfour, Simos, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Spălătoria Nechifor, Dasti, Biserica „Sfinţii Voievozi-Grădini”.

Meteo

Cer parțial acoperit. Vreme geroasă dimineață. La ora 08.30 temperatura resimțită era de  -4°C. Maxima zilei va fi 5°C, după-amiază. În urmă cu un an, la Fălticeni maxima zilei de 26 martie a fost de 5°C.

Calendarul zilei

Soborul Sf. Arh. Gavriil (calendar ortodox)

Sf. Emanuel, m. (calendar romano-catolic)

(13 /26 martie) Aducerea moaștelor Sf. Ier. Nichifor al Constantinopolului (Stil vechi)

Locuri de muncă vacante

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) erau înregistrate 25.478 locuri de muncă, în data de 23 Martie 2018.

La nivelul AJOFM Suceava sunt  disponibile 288 locuri de muncă (15 locuri de muncă la nivelul Agenției Fălticeni – 5 tâmplari cu experiență, 10 muncitori necalificați în domenii cum ar fi tâmplărie, brătărie – patiserie, spătător vehicule).

Categorii:info util