Suceava Online

Incendiu la un atelier de vulcanizare din municipiul Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01.50, cu două autospeciale, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un atelier de vulcanizare auto, din municipiul Suceava.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la partea din față a unui autoturism, care era parcat în garajul atelierului de vulcanizare, cu pericol de propagare la întreaga construcție, precum și la o casă de locuit și la anexele acesteia.

Incendiul a fost lichidat la ora 2:30.

Autoturismul a ars în proporție de 50%. Au mai fost afectate de foc o mașină de echilibrat, un banc de scule, o mașină de polisat (lustruit), cricuri hidraulice și alte accesorii. S-au degradat aproximativ 10 metri pătrați din acoperișul garajului, un perete din policarbonat, scule și alte materiale din interior.

Incendiul a izbucnit la autoturism, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric cu izolația deteriorată.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul garajului, casa de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile afererente.

Categorii:Suceava Online

Etichetat ca:,