Informații utile – 21 martie 2018

Meteo

Cer acoperit, vreme geroasă dimineață. În cursul zilei sunt așteptate ninsori sporadice. La ora 08.00 temperatura resimțită era de -6°C. Maxima zilei va fi 0°C (ora 14.00). În urmă cu un an, pe 19 martie, maxima zilei în Fălticeni a fost de 17°C.

Informare meteorologică

Până joi, 22 martie, ora 10, vremea se va menține deosebit de rece, cu valori termice mai scăzute, în general, cu 10 grade față de mediile climatologice specifice perioadei. Temperaturile vor fi negative noaptea și dimineața în toată țara, iar în cea mai mare parte a Moldovei și ziua. Pe parcursul zilei de miercuri (21 martie) aria precipitațiilor se va extinde treptat dinspre sud-vest și va cuprinde cea mai mare parte a țării, iar în jumătatea de sud a teritoriului și la munte, izolat, cantitățile de apă vor depăși 10…15 l/mp.

Trageri în Poligonul Șoldănești

În perioada 20-23 martie 2018, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni are programate ședințe de tragere, cu muniție de război, în Poligonul Șoldănești.
În intervalul orar 08.30 – 14.00, este interzis accesul persoanelor neautorizate în zona Poligonului.

Calendarul zilei

Sf. Ier. Iacob Mărturisitorul; Sf. Ier. Toma; Sf. Cuv. Serapion (Denia Canonului cel Mare) (calendar ortodox)

Sf. Nicolae de Flüe, pustnic (calendar romano-catolic)

(8 / 21 martie) Sf. Ier. Mărturisitor Teofilact al Nicomidiei (Denia Canonului cel Mare) (Stil vechi)

Locuri de muncă vacante

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) erau înregistrate 26.354 locuri de muncă, în data de 21 Martie 2018.

La nivelul AJOFM Suceava sunt  disponibile 288 locuri de muncă (15 locuri de muncă la nivelul Agenției Fălticeni – 5 tâmplari cu experiență, 10 muncitori necalificați în domenii cum ar fi tâmplărie, brătărie – patiserie, spătător vehicule).

Reclame