Informații utile – 20 martie 2018

Meteo

Cer acoperit, vreme geroasă.  La ora 10.00 temperatura resimțită era de -5°C. Maxima zilei va fi -3°C (între orele 13.00-14.00). Sunt posibile perioade cu ninsoare. În urmă cu un an, pe 20 martie, maxima zilei în Fălticeni a fost de 7°C.

Informare meteorologică

În intervalul 19 martie, ora 06 – 20 martie, ora 21, Temporar vor fi precipitații, mai ales sub formă lapoviță și ninsoare, în extindere treptată dinspre sud-vest. În jumătatea de sud a țării și la munte acestea vor fi în general moderate cantitativ. Se va semnala polei sau ghețus, în special în sudul teritoriului, iar vântul va avea unele intensificări. Vremea se va menține deosebit de rece, mai ales în regiunile extracarpatice.

Calendarul zilei

Sf. Cuv. Mc. ucişi în M-rea Sf. Sava cel Sfinţit; Sf. Ier. Nichita Mărturisitorul  (calendar ortodox)

Ss. Ioan Nepomuk, pr. m.; Paul, Ciril, Eugen şi îns. m.  (calendar romano-catolic)

(7 / 20 martie) Sf. Sfințiți Mc. Efrem, Evghenie și Agatodor ai Chersonului (Stil vechi)

Locuri de muncă vacante

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) erau înregistrate 26.990 locuri de muncă, în data de 16 Martie 2018.

La nivelul AJOFM Suceava sunt  disponibile 288 locuri de muncă (15 locuri de muncă la nivelul Agenției Fălticeni – 5 tâmplari cu experiență, 10 muncitori necalificați în domenii cum ar fi tâmplărie, brătărie – patiserie, spătător vehicule).

Oferta poate fi vizualizată pe site-ul ajofmsv.ro

Reclame