Informații utile – 19 martie 2018

Meteo

Cer senin, vreme geroasă. La ora 08.00 temperatura resimțită era de -10°C. Maxima zilei va fi -5°C (între orele 12.00-14.00). În urmă cu un an, pe 19 martie, maxima zilei în Fălticeni a fost de 7°C.

Informare meteorologică

În intervalul 19 martie, ora 06 – 20 martie, ora 21, Temporar vor fi precipitații, mai ales sub formă lapoviță și ninsoare, în extindere treptată dinspre sud-vest. În jumătatea de sud a țării și la munte acestea vor fi în general moderate cantitativ. Se va semnala polei sau ghețus, în special în sudul teritoriului, iar vântul va avea unele intensificări. Vremea se va menține deosebit de rece, mai ales în regiunile extracarpatice.

 Calendarul zilei

Sf. Mc. Hrisant; Sf. Mc. Daria; Sf. Mc. Ilaria; Sf. Mc. Claudiu; Sf. Mc. Marian diaconul; Cinstirea Icoanei Maicii Domnului „Lubiatov”; Cinstirea Icoanei Maicii Domnului din Smolensk „Dulcea sărutare”; Sf. Mc. Diodor preotul;  (calendar ortodox)

† SF. IOSIF, soţul Sf. Fc. Maria; Fer. Marcel Callo, m.  (calendar romano-catolic)

(6 / 19 martie) Sf. 42 Mc. din Amoreea (Stil vechi)

Locuri de muncă vacante

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) erau înregistrate 26.990 locuri de muncă, în data de 16 Martie 2018.

La nivelul AJOFM Suceava erau disponibile 230 locuri de muncă (36 locuri de muncă la nivelul Agenției Fălticeni). Oferta poate fi vizualizată pe site-ul ajofmsv.ro

 

Reclame