Informații utile – 13 martie 2018

Meteo

Cer acoperit, perioade de ploaie. La ora 09.00 temperatura resimțită era de  6°C. Maxima zilei va fi 8°C (în jurul orei 14).

Informare meteorologică în vigoare

În intervalul 12 martie, ora 16 – 14 martie, ora 08 temporar va ploua, la început în jumătatea de vest a țării, apoi mai ales în regiunile estice, sudice și centrale. Ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi în după-amiaza zilei de luni (12 martie) și în noaptea de luni spre marți (12/13 martie). La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă.

Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat, mai ales în Oltenia, Banat, Transilvania și Moldova, precum și în zona montană, 30…35 l/mp.

  Calendarul zilei

Aducerea moaştelor Sf. Ier. Nichifor, Patr. Constantinopolului; Sf. Mc. Hristina din Persia (calendar ortodox)

Sf. Sabin, m. (calendar romano-catolic)

(28 feb / 13 martie) Sf. Cuv. Vasile Mărturisitorul ce a sihăstrit împreună cu Sf. Procopie (Stil vechi)

Locuri de muncă vacante

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) erau înregistrate 24.488 locuri de muncă, în data de 12 Martie 2018.

La nivelul AJOFM Suceava erau disponibile 230 locuri de muncă (36 locuri de muncă la nivelul Agenției Fălticeni). Oferta poate fi vizualizată pe site-ul ajofmsv.ro

Evenimente / expoziții în județul Suceava:

18 februarie – 18 martie, expoziția de pictură și grafică “Coloanele timpului”, autor Mihail Gavril (locația – Galeriile de artă ale Muzeului de Artă „Ion Irimescu” Fălticeni).

Reclame