Accidente rutiere în Dărmănești și Dornești

Marți, 20 februarie 2018, la ora 07.50, în timp ce conducea autoturismul pe DC 38, din comuna Dărmănești, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, un localnic de 36 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de o femeie de 39 de ani, din aceeași localitate.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 58 de ani din municipiul Suceava, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

*

În aceeași zi, la ora 23.20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A, în afara comunei Dornești, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, un bărbat de 25 de ani din municipiul Rădăuți, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu gardul ce împrejmuiește o plantație de salcâmi.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto.

Acesta a  fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale, care vor fi soluţionate procedural.

Reclame