Informații utile – 14 februarie 2018

Întreruperea furnizării apei

Se va întrerupe furnizarea apei potabile pe data de 14.02.2018, între orele 9:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe conduca AZBO 100 mm de pe strada I. Creangă la nr. 47. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: I. Creangă (parțial), Al. Pinului, Lizucăi, M. Sadoveanu, Voluntarilor, Pl. Iacob, Pictor A. Băeșu. Unități afectate: Rogelya, Maternitate.

Meteo

Cer acoperit, sunt anunțate ninsori. La ora 08.30 se înregistrau -2°C. Maxima zilei va fi 0°C între orele 11-14.

Cod galben

În intervalul 14 februarie, ora 11 – 15 februarie, ora 11, ninsori temporar însemnate cantitativ (în general 20…25 l/mp) cu depunere de strat de zăpadă consistent vor fi în estul Carpaților Meridionali, în Carpații Orientali, în cea mai mare parte a Moldovei și local în nordul Munteniei.

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 45…50 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, în special în Carpații de Curbură, cu rafale de peste 70 km/h, astfel că vor fi intervale cu ninsoare viscolită și vizibilitate redusă.

Între cele 14 județe aflate sub incidența Codului galben se află și județul Suceava.

Calendarul zilei

Sf. Cuv. Auxenţiu, Maron şi Avraam; Sf. Filimon, Ep. Gazei (Zi aliturgică) (Dezlegare la ouă, lapte şi brânză)(Dezlegare la peşte)

(1 feb /14 feb) Înainteprăznuirea Întâmpinării Domnului. Sf. Mc. Trifon. Sf. Mc. Perpetua și Felicitas (Stil vechi)

MIERCUREA CENUŞII (post şi ab.) Ss. Ciril, călug. şi Metodiu, ep., patroni ai Europei; Valentin, pr. m. (Romano-catolic)

Locuri de muncă vacante

Potrivit AJOFM Suceava, până pe data de 15 februarie sunt vacante 181 locuri de muncă în zona Suceava și 36 de locuri de muncă în zona Fălticeni. Oferta poate fi vizualizată pe site-ul ajofmsv.ro

 

Reclame