Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţiştii din Marginea și Gălănești

Duminică, 11februarie, la ora 14.15, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control, pe DN 2E din comuna Marginea, autoutilitara condusă de un bărbat de 34 de ani din oraşul Vicovu de Sus, care a prezentat documentele personale, respectiv cartea de identitate, permisul de conducere auto eliberat de autoritățile italiene și cele ale autoturismului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date,  polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, complicitate la „fals material în înscrisuri oficiale”și „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.

 

În aceeași zi, la ora 23.20, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control,  pe DC Costișa, din comuna Frătăuții Noi, autoturismul condus de un localnic de 25 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” ce va fi soluționat procedural

Reclame