Incendii în Vicovu de Sus și Bosanci de la defecțiuni ale rețelelor electrice

Două incendii, provocate de defecțiuni la rețelele electrice, s-au produs la sfârșitul acestei săptămâni în locuințe din orașul Vicovu de Sus și comuna Bosanci.

Vineri dimineață, la incendiul din Vicovu de Sus, flăcările se manifestau la acoperișul casei și la mansardă, cu pericol de propagare la întreaga locuință și la anexele gospodărești.

Acoperișul casei a ars pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Au mai ars camerele de la mansardă, cu bunurile din interior. Pereții portanți și tavanul locuinței s-au degradat. Au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile Vicovu de Sus și Gălănești, cu patru autospeciale.


În noaptea de sâmbătă spre duminică, militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bosanci, au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la o locuință din comuna Bosanci.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul casei și la cel al unei anexe, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie. Au ars acoperișul casei pe 80 de metri pătrați și acoperișul anexei pe 30 de metri pătrați. S-au degradat planșeul și pereții locuinței.

Din fericire, în cele două incendii nu s-au înregistrat victime.

Reclame