Țigări în valoare de 33.000 de lei confiscate la Vatra Dornei. Doi bărbați au fost reținuți

Poliţiştii au continuat şi intensificat activităţile investigative în vederea identificării persoanelor care comercializează, depozitează sau transportă ţigarete de contrabandă şi pentru tragerea la răspundere penală a acestor persoane.

Marți, 16 ianuarie, în jurul orei 20.00, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control, pe strada 22 Decembrie din localitate, autoturismul condus de un localnic, în vârstă de 38 de ani, în care se afla, în calitate de pasager, un bărbat în vârstă de 34 de ani din aceeași localitate.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii au identificat, în portbagaj, 2.990 pachete cu ţigări netimbrate, bunuri pentru care cei doi localnici nu au putut prezenta documente justificative.

Țigările, în valoare de circa 33.000 de lei, au fost confiscate, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 3.500 de euro, a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cei doi bărbaţi fiind reţinuţi pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la data de 17.01.2018, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru stabilirea unor măsuri preventive.

Reclame