Informații utile – 12 ianuarie 2018

Calendarul zilei

Sf. Mc. Tatiana diac. şi Eutasia (Post)

(30 dec /12 ian) Sf. Mucenică Anisia din Tesalonic; Sf. Cuv. Teodora din Cezareea (Stil vechi)

Ss. Arcadie, m.; Cezara, călug. (Romano-catolic)

Întreruperi programate Delgaz Grid

Vineri, 12 ianuarie 2018, între orele 8.30-16.30, pentru executarea unor lucrări la instalaţiile de distribuţie în condiţii de siguranţă, sunt necesare întreruperi temporare în alimentarea cu energie electrică la consumatorii din localitățile: Ruși, Țolești (comuna Forăști) și Baia (comuna Baia).

Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, între orele 08.00-15.00, pentru executarea unor lucrări la instalaţiile de distribuţie în condiţii de siguranţă, sunt necesare întreruperi temporare în alimentarea cu energie electrică la consumatorii din localitatea Oniceni (comuna Forăști).

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia apariţiei unor evenimente neprevăzute în reţelele electrice.

Meteo

Cer acoperit și umiditate ridicată (97%).Temperatura minimă a dimineții a fost de 0 grade. Maxima zilei va fi de 1 grad (orele 10-16). Este prognozată lapoviță iar în cursul zilei ar putea să apară și ninsori ușoare.

Locuri de muncă vacante

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 15.629 locuri de muncă, în data de 11 ianuarie 2018.

La nivelul AJOFM Suceava sunt disponibile 75 de locuri de muncă.

Reclame