Pisica verde, noul spectacol Fabulinus

Trupa de teatru Fabulinus revine pe scena USV cu spectacolul „Pisica Verde”, de Elise Wilk. Premiera spectacolului va avea loc pe 18 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Auditorium „Joseph Schmidt” a USV.

Spectacolul Teatrului Studențesc Fabulinus, în care actorii se adresează direct publicului, narează povestea unor tineri care împărtășesc o experiență majoră, care le va schimba viața pentru totdeauna, o poveste despre evadarea din cotidian în realități paralele.

Cosmin Panaite, actor al Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava, este regizorul și coordonatorul acestui proiect realizat de Universitatea „Ştefan cel Mare” și Casa de Cultură a Studenților Suceava. Distribuția spectacolului: Teona Stavarachi, Lilian-Mihai Nistor, Carolina Neagu, Artiom Creț, Luminița Andruh, Ludmila Mihai, Felicia Malai, Bianca Avram.

Intrarea la spectacol este liberă. Accesul în sală se va face pe baza unei invitații, ce poate fi procurată gratuit, în limita locurilor disponibile, de la sediul Casei de Cultură a Studenților, str. Zorilor nr.6, lângă Auto Albina. Alte informații puteți obține la numărul de telefon 0752.092.606.

Pisica verde

Reclame