Info

Dezbatere publică pe tema implementării proiectului de management integrat al deșeurilor în județul Suceava

Asociația BIOSILVA organizează miercui, 29 noiembrie 2017, începând cu ora 15:30, o dezbatere publică cu tema: ”STADIUL IMPLEMENTARII PROIECTULUI SISTEM DE MANAGEMENT INTEGRAT AL DEȘEURILOR ÎN JUDEȚUL SUCEAVA”.

La această dezbatere au fost invitați să participe reprezentanți ai Consiliului Județean Suceava, în calitate de beneficiar al proiectului, reprezentanți ai primăriilor din județul Suceava, reprezentanți ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava și ai Gărzii de Mediu Suceava, ai Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Suceava și ai altor instituții implicate în implementarea și gestionarea acestui proiect, reprezentanți ai operatorilor economici autorizați pentru colectarea deșeurilor în județul Suceava, reprezentanți ai ONG-urilor de mediu și specialiști în domeniul deșeurilor, cetățeni interesați de tema dezbaterii și reprezentanți ai mass-mediei locale.

Dezbaterea va avea loc în sala de ședințe situată în sediul Consiliului Județean Suceava din strada Vasile Bumbac nr. 14, în data de 29 noiembrie 2017, în intervalul orar 15:30 – 17:00.

Categorii:Info