Noutăți în librărie: OZN-uri deasupra României

ozn-uriCartea îsi propune ca prim obiectiv prezentarea unei selectii reprezentative a observatiilor si întâlnirilor de tip OZN din România, din secolul al XVI-lea pâna în prezent.

Apoi, include o istorie a ufologiei din tara noastra, prezentând si personalitatile din acest domeniu, care au cules si examinat cea mai mare parte a cazurilor selectate.

A treia parte a lucrarii este o încercare de a întelege ce se întâmpla în spatele fenomenului OZN, în general, ilustrata foarte bine de cazurile românesti si evidentiind înrudirile cu evenimente folclorice, religioase, paranormale etc.

În final, autorul expune si o ipoteza personala, pentru a explica cele observate, dincolo de simplismul cliseelor promovate în prezent în mediile de informare.

„O carte extraordinara, continând o multitudine de detalii fascinante asupra unui mare numar de cazuri, de la observatii facute de piloti, pâna la întâlniri cu entitati extraterestre. Bogatia detaliilor o face valoroasa pentru oricine e interesat de acest domeniu.“ – Nick Pope, seful proiectului OZN al Ministerului Apararii din Regatul Unit, 1991–1994„O lectura esentiala pentru pasionatii de acest subiect.

O carte bine documentata, care evidentiaza importanta observatiilor OZN, petrecute de-a lungul istoriei României si nerelatate pâna în prezent.“ – John Hanson, editor/autor al seriei de volume Haunted Skies din Marea Britanie

Nascut în 1940 la Resita, Dan D. Farcas este licentiat în matematica si fizica si are doctorat în matematica si calculatoare. În 1993 a fost ales membru titular al Academiei de Stiinte Medicale din România. Din 2011 este presedintele Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) din România. A publicat peste 25 de carti (de informatica, filosofia cunoasterii, despre extraterestri, OZN-uri etc.) si peste 1200 de articole, participând, de asemenea, la multe emisiuni radio si TV.

SURSA: librariabucuresti.com

Reclame