D’ale Carnavalului – spectacol gratuit oferit de actorii suceveni de Ziua Bucovinei

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava va marca Ziua Bucovinei, oferind sucevenilor un spectacol în dar.

În ajunul sărbătorii, pe 27 noiembrie, de la ora 19:00, publicul este invitat la D’ale Carnavalului, de I.L. Caragiale, regia Tudor Lucanu. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

D’ale carnavalului pune sub lupă toate metehnele noastre dintotdeauna, ne arată substanța care ne-a fost alterată și care ne-a transformat în moftangii, în mitocani, în corupți, în înșelați și înșelători, în haplea, în mangafale. Și lista poate continua. Nu degeaba acțiunea se petrece într-un carnaval, timp al „lumii întoarse cu susul în jos”, când toți poartă măști. Masca este cea care ascunde identitatea, dar și cea care aduce la lumină adevărata esență umană” spune regizorul Tudor Lucanu.

Regia artistică: Tudor Lucanu, Scenografie/Lumini: Irina Moscu, Regia tehnică: Sebastian Rațiu

Distribuția: Cosmin Panaite, Cătălin Ștefan Mîndru, Sebastian Bădărău (colaborator), Clara Popadiuc, Alexandru Marin (colaborator), Delu Lucaci, Horia Butnaru, Sergiu Moraru, Cristina Florea, Diana Lazăr.

Publicul sucevean este așteptat și la celelalte spectacole programate  la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava  în luna noiembrie:

  • 23 noiembrie , ora 19:00 – Un playboy de peste deal, de John M. Synge, regia Antonella Cornici;
  • 24 noiembrie, ora 19:00 – Kebab, de Gianina Cărbunariu, regia Daniel Iordan
  • 29 noiembrie, ora 19:00 – Concert Mihai MărgineanuAFIS-FINAL-DALE-CARNAVALULUI-cu-parteneri-fara-banda-de-sus

 

Reclame