Activitate recreativă pentru copiii cu situație socială dificilă organizată de voluntarii GLT „Aripi in Europa” Fălticeni

Ce e mai frumos decât să te distrezi? Sau mai bine zis, ce e mai frumos decât să te distrezi în timp ce grătarul aşteaptă să fie gustat?
La sfârșitul lunii aprilie, copiii dornici de distracție de la Școala Gimnazială “Ioan Ciurea” din Fălticeni au pornit la drum spre o zi plină de surprize.

Doamna Firuța Păstrăv împreuna cu voluntarii GLT „Aripi in Europa” Fălticeni au organizat o activitate recreativă dedicată copiilor cu o situație socială dificilă.

Aceştia au parcurs drumul spre locul unde se desfăşurau unele dintre activitățile ce aveau să facă acea zi plină de jocuri energizante, de intercunoastere sau sportive. Odată ce treptele stadionului au fost coborâte cu entuziasm, copiii intrau în atmosfera unei zile de neuitat.

Timp de câteva ore, în acel loc au răsunat râsete copioase şi s-au ivit sute de zâmbete sincere atât din partea copiilor cât şi din cea a voluntarilor. Ştiți de ce? Pentru că toată lumea era fericită şi captivată de magia jocurilor la care luau parte, pentru că voluntarii au pregătit special o serie de jocuri interesante ce aveau să-i distreze pe copii.
Ei bine, oboseala s-a aşternut asupra copiilor în mod evident, astfel ziua a fost încheiată cu o pauza lungă dedicată gustării preparatelor ce au fost pregătite de-a lungul zilei de joacă.
Cei mici s-au bucurat enorm de surpriza de la final cât şi de tot programul la care au luat parte.

Șerban Oșlobanu

Reclame