Ieșean depistat conducând cu 114 km/h în Drăgușeni

Pe perioada minivacanţei, zilnic peste 50 de poliţişti rutieri au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere. Acestora li s-au adăugat peste 100 de poliţişti avizaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră de la nivelul posturilor şi secţiilor de poliţie. Toate autospecialele dotate cu aparate radar au acţionat zilnic pe drumurile naţionale şi europene. De asemenea, aparatul laser TrueCam a fost utilizat pe DN2 şi pe DN17.

În perioada 29 aprilie – 1 mai 2017, Serviciul Rutier Suceava – IPJ Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ, în vederea depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule  şi depăşesc regimul legal de viteză, punând în pericol siguranţa traficului rutier.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 556 sancţiuni contravenţionale în valoare de 146.040 lei, din care peste 300 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute 38  de permise de conducere şi au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în cadrul acţiunii au fost constatate 16 infracţiuni la regimul rutier.

Un bărbat de 66 de ani, din județul Iași, a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce circula pe DN 2, în localitate Drăgușeni, cu viteza de 114 km/h (+54 km/h) și nu a oprit la semnalul polițistului rutier.

 

 

Reclame