Președintele echipei CS Armonia Fălticeni primește aprecieri de la șeful Federației Române de Fotbal

mirela-nastaca-1

Gânduri frumoase la final de an și de campionat. Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, i-a transmis câteva gânduri Mirelei Năstacă, președintele și finanțatorul echipei CS Armonia Fălticeni. El și-a exprimat respectul pentru activitatea depusă în sprijinul competițiilor sportive desfășurate pe gazon.

Șeful FRF i-a mulțumit totodată, în mesajul său, pentru implicarea continuă manifestată față de fotbalul feminin.

După câteva sezoane petrecute în eșalonul secund, CS Armonia și-a trecut în palmares câteva rezultate care motivează echipa să obțină pe viitor performanțe de un nivel mai înalt. Jucătoarele au obținut Locul 1 în Liga a-II-a Tineret și calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

”Eforturile se compensează prin reușitele din teren. Contribuția la creșterea echipei îmi dă un sentiment de mulțumire la acest proiect de care m-am atașat sufletește și care începe să dea roade.”, declara recent președintele Mirela Năstacă pentru cotidianul Cronica de Fălticeni. ”Este important este să valorizăm jucătoarele echipei. Vrem să acumulăm cât mai multă experiență pe terenul de fotbal și să încheiem cât mai multe partide de fotbal cu rezultate bune”.

Pe lângă creșterea în performanță, CS Armonia se poate mândri și cu un alt gen de reușită. În urmă cu câteva luni una din fostele jucătoare a fost convocată și ulterior selecționată în lotul național al României.

În actuala ediție de campionat echipa de fotbal feminin din Fălticeni antrenată de Irimie Marcel, Lucian Hreamătă, Paul Suceveanu se află locul al treilea în Liga I cu 15 puncte.

Rudy Hödl

armonia_falticeni_2015

Reclame