Ședință a deliberativului fălticenean în ultima zi a anului. Municipalitatea și-a creionat proiectul de buget pe 2016

sedinta_clConsiliul Local Fălticeni a încheiat anul 2015 la muncă. În ajunul anului nou, aleșii locali au fost convocați în ședință extraordinară. Urgența a fost aprobarea listei de priorități în cazul repartiției locuințelor sociale în cursul anului 2016.

Primarul Cătălin Coman ne-a explicat că aprobarea listei de priorități pentru repartizarea locuințelor sociale este un atribut al Consiliului Local. Fără această hotărâre, deliberativul nu poate aproba în 2016 eventuale repartizări a unor locuințe sociale.

O comisie de specialitate, din care fac parte consilieri locali de la toate partidele politice și angajați ai Primăriei Fălticeni, a analizat toate solicitările persoanelor interesate și, în funcție de anumite criterii sociale, a stabilit cine va putea primi o locuință socială, atunci când municipalitatea va putea să o ofere.

Tot la sfârșit de an, Primăria Fălticeni a conturat proiectul de buget pentru anul 2016. Potrivit primarului Cătălin Coman, cifrele estimative ale bugetului au fost publicate pe siteul instituției (falticeni.ro), spre consultare publică, începând cu data de 29 decembrie 2015. Bugetul municipiului Fălticeni urmează să fie aprobat la începutul lunii februarie.

Rudy Hodl

Reclame