ACTUALITATE

Daruri de la Moș Crăciun pentru 1.000 de copii din Fălticeni

daruri-mos-craciun-primaria-falticeni-8

L-au așteptat cu nerăbdare un an întreg. Cei mai mici cetățeni ai urbei s-au întâlnit cu Moș Crăciun în ”Orășelul copiilor” amenajat în fața sediului administrației locale din Fălticeni. Bătrânul cu barba deasă și haine roșii și-a făcut apariția, ca și în trecut, în ziua de Ajun.

Au fost împărțite 1.000 de cadouri copiilor de toate vârstele.

Primarul Cătălin Coman, viceprimarul Constantin Bulaicon, consilierul local Bogdan Murariu și oameni din personalul administrației locale i-au dat o mână de ajutor lui Moș Crăciun.

”Este un eveniment devenit tradiție, aici, la Fălticeni. Moș Crăciun a venit pentru toți copiii. A fost punctual și și-a făcut apariția.”, ne-a declarat primarul Cătălin Coman. ”Ne bucurăm că am putut face fericiți copiii din Municipiul Fălticeni. Am oferit aproape 1.000 de cadouri. Copilașii au fost nerăbdători să vină aici, în fața Primăriei, pentru a se întâlni cu Moș Crăciun.”

Autoritățile locale au avut grijă ca totul să se desfășoare în ordine, astfel că totul s-a desfășurat sub supravegherea și coordonarea lucrătorilor de la Poliția Locală și Jandarmerie. Pentru a evita îmbulzeala au fost montate garduri metalice.

Până la sosirea lui Moș Crăciun, pe data de 24 decembrie, alte câteva sute de copii care au colindat la Primărie au primit daruri.

Rudy Hödl

Categorii:ACTUALITATE