Un fălticenean s-a urcat beat la volan și a rupt un indicator rutier

accident-spital-falticeni-1

Bachus sucește mințile șoferilor. Este și cazul fălticeneanului Vasile Onea care, deși consumase băuturi alcoolice, s-a hotărât să urce la volan că să-și rezolve, înainte de Crăciun, unele treburi personale. Numai că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din trafic.

Localnicul și-a încheiat călătoria la bordul unei Dacii 1310 mai rapid decât și-ar fi închipuit. Aflat pe strada Nicolae Beldiceanu, în dreptul Colegiului ”Mihai Băcescu”, bărbatul de 58 de ani, virase la stânga spre strada Mihai Eminescu.

Manevra l-a dat de gol pe șoferul care apreciase greșit traiectoria mașinii. Vehiculul a intrat pe trotuarul de lângă Spitalul Municipal Fălticeni și a distrus indicatorul rutier care permitea oprirea și staționarea doar ambulanțelor. Din fericire în acel moment pe trotuar nu se afla nici un pieton.

Incidentul s-a petrecut la ora 15.45.

La sosirea echipajului de poliție, conducătorul auto și-a cerut scuze și le-a mărturisit cu sinceritate oamenilor legii că a servit ”ceva”.

După măsurarea alcoolemiei, rezultatul nu i-a mai mirat pe lucrătorii biroului rutier. Bărbatul de 58 de ani avea o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Suceava, șoferul fălticenean Vasile Onea s-a ales cu dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influența băuturilor alcoolice.

Reclame