Sport

Ionuț ”Pitbull” Atodiresei l-a făcut praf pe ungurul Robert Micura la gala MMA de la București

ionut-atodiresei

Are un palmares tot mai bogat. Ionuț Atodiresei și-a trecut în cont o nouă victorie în Artele Marțiale Mixte, segment al sporturilor de contact unde campionul mondial Wako Pro vrea să atingă nivelul de performanță și succesul obținut în K1. În gala anului de la București, sportivul născut la Fălticeni a luptat la categoria mijlocie cu ungurul Robert Micura.

Cu un moral foarte bun și determinat să câștige, Ionuț ”Pitbull” Atodiresei s-a dovedit un adversar puternic, luptătorul maghiar fiind învins rapid, prin armbar în runda întâi.

Fanii din capitală, dar și câțiva prieteni ai sportivului din Fălticeni, au fost prezenți la Sala Polivalentă pentru a-și susține favoritul.

Anul trecut, tot la București, fălticeneanul l-a pus la pământ pe un alt sportiv din Ungaria. Atodiresei reușea în cadrul galei MMA All Stars din 15 decembrie o victorie fulger în fața lui Hamod Omar. Maghiarul de origine arabă rezistase doar 3 secunde în fața sportivului fălticenean care l-a trimis la podea prin KO.

MMA este sportul cu cea mai mare creștere la nivel mondial, fiind o combinație între cele mai cunoscute sporturi de contact din diferite ramuri ale artelor marțiale, printre cele mai cunoscute numărându-se karate, jiu-jitsu, judo, kempo, muay-thai, kick-box, dar și lupte libere, box, lupte greco-romane.

Rudy Hödl

Categorii:Sport