Învăţământ

Proiectul de Acțiune Comunitară „Visăm împreună la o lume mai bună” la Grădinița Specială Fălticeni

DSC_0306Și în acest an, în preajma sărbătorii Sfântului Nicolae, copiii preșcolari de la Grădinița Specială au primit vizita elevilor voluntari de la Colegiul Tehnic ,,Mihai Băcescu” Fălticeni.

Surprizele pregătite au fost primite cu mare emoție și multe aplauze. Acestea au constat în prezentarea unui teatru de păpuși cu sceneta poveștii „Ursul păcălit de vulpe”, cântecele pentru copii și colinde de Crăciun, interpretate împreună cu preșcolarii.

Această activitate este cuprinsă anul acesta în Proiectul de Acțiune Comunitară „Visăm împreună la o lume mai bună”, care se bazează doar pe voluntariat și face parte din Proiectul S.N.A.C.( Strategia Națională de Acțiune Comunitară), coordonat la nivelul colegiului de prof. Maria Peiu și la nivelul grădiniței de prof. ed. Mariana Amarie.

„La finalul activității toți copii au primit daruri de la moșul constând în dulciuri și fructe, prin mesagerii acestuia, elevii voluntari. Le mulțumim din suflet pentru programul minunat prezentat și darurile primte, dar nu în ultimul rând pentru inițiativă, dăruire și noblețe și le dorim Sărbători Fericite și Binecuvântate tuturor!”, a declarat prof. ed. Mariana Amarie, coordonator S.N.A.C. la Grădinița Specială Fălticeni