Persoane necunoscute au furat 1000 de Euro din locuinţa unei fălticenence

furt_baniMiercuri, 2 decembrie 2015, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată de o localnică, despre faptul că, în cursul zilei, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa situată pe strada Magazia Gării și i-au sustras o sumă de bani.

Polițiștii au stabilit în urma cercetărilor că, în cursul zilei, profitând de lipsa de la domiciliu a persoanei vătămate și a familiei acesteia și de faptul că un geam a fost găsit deschis, fără urme de forțare, persoane necunoscute au pătruns în imobil și au sustras suma de 1.000 euro.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat,  cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

           “Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.  

Reclame