Sport

Fetele din Fălticeni invitate la două turnee de fotbal la Roman și Odorheiu Secuiesc

turneu_fotbal_feminin_romanChiar dacă se gândesc la vacanța de iarnă, fetele care participă în competițiile naționale de fotbal rămân conectate la acest sport și în luna decembrie.

Sâmbătă, 5 decembrie, Armonia II Fălticeni încheie turul Ligii a 2-a cu un meci pe teren propriu împotriva echipei secunde a clubului Navobi Iași. O victorie îi asigură Armoniei poziția de lider la finalul sezonului de toamnă.

O zi mai târziu, duminică, 6 decembrie, Armonia Fălticeni și Colegiul Național “Nicu Gane” vor participa la “Cupa 1 Decembrie”, ediția a III-a, competiție organizată de Asociația Sportivă “Miron Costin” din Roman.

Miercuri, 9 decembrie, Armonia revine pe propriul teren pentru ultimul meci oficial. La Fălticeni va veni Heniu Prundu Bârgăului (Superliga Națională), pentru meciul din optimile de finală ale Cupei României. Partida este programată de la ora 13.00.

Înainte de Crăciun, în perioada 18-20 decembrie, clubul Armonia este invitat să participe la turneul de fotbal feminin organizat de Vasas Femina Odorheiu Secuiesc.

Alex Săvescu

Categorii:Sport

Etichetat ca:,