Comisarul șef Adrian Chițescu este noul șef al Poliției Municipiului Fălticeni

politia-falticeni

Schimbare la vârful Poliției Municipiului Fălticeni. La comanda unității se află de câteva ore un nume complet nou. Comisarul șef Adrian Chițescu a fost împuternicit de IPJ Suceava să asigure începând de ieri, 26 noiembrie, conducerea instituției în următoarele 6 luni.

Născut la Fălticeni, ofițerul de 43 de ani preia toate prerogativele, conform fișei postului, deținute până acum de comisarul șef Dumitru Monor care revine pe postul de adjunct șef.

Acesta din urmă fusese delegat de IPJ Suceava să asigure conducerea instituției începând cu 10 august.

Comisarul șef Adrian Chițescu este de 20 ani în structurile Poliției Române. El și-a încheiat studiile la Academia de Poliție în anul 1995. Ofițerul fălticenean și-a început cariera la Vatra Dornei ca lucrător al secției Investigații Criminale.

Din 1999 activează în cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipale Câmpulung Moldovenesc, iar șase ani mai târziu este numit adjunct șef al aceleiași instituții. Postul îl ocupă până în anul 2012 când este detașat ca ofițer specialist în structura departamentului de Ordine Publică de la nivelul IPJ Suceava. Aici activează timp de trei ani, până pe 25 noiembrie 2015 când primește atribuții pe linie de conducere, fiind împuternicit la comanda Poliției Municipiului Fălticeni.

După Ioan Nichitoi, Remus Ceparu și Dumitru Monor, comisarul șef Adrian Chițescu este cel de al patrulea ofițer care în ultimul an și jumătate ajunge la conducerea Poliției Municipiului Fălticeni.

Reclame