Special

Info util – 3 martie 2015

Info ACET Fălticeni

Astăzi, între orele 07.00 – 15.00, ACET Fălticeni are programată o nouă intervenţie pe reţeaua de apă a străzii Caporal Ciofu, pe o proprietate privată. Intervenţia presupune întreruperea furnizării apei pe străzile Caporal Ciofu şi Zorilor, şi parţial pe străzile Caporal Movileanu, Caporal Manolache şi Pictor Aurel Băeşu.

Meteo

Vremea se va răci. Temeperatura maximă prognozată 7°C. Ploaie amestecată cu ninsoare dimineaţă. Vânt NV între 15 şi 30 km/h. Probabilitatea de ploaie 80%. În noaptea de marţi spre miercuri sunt aşteptate averse iar temperatura va scădea la -1°C.

Până la ora 18 este în vigoare o Informare meteorologică potrivit căreia aria precipitaţiilor se va extinde dinspre vest şi va cuprinde toată ţara. Vor fi ploi, ce vor avea şi caracter de aversă, iar în vest şi nord-vest cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15…20 l/mp. În Maramureş, nordul Moldovei şi estul Transilvaniei vor fi precipitaţii mixte, iar în zona montană vor predomina ninsorile, care pe creste vor fi temporar viscolite. În cursul zilei de marţi 3 martie, vântul se va intensifica temporar în majoritatea zonelor, la rafală vitezele vor depăşi local 50 km/h, iar la munte, în special în Munţii Banatului şi pe va crestele Carpaţilor Meridionali sufla tare, cu peste 70 km/h.

Info educaţie

În cadrul simulării examenului de Bacalaureat pentru elevii de clasa a XI-a şi a XII-a astăzi este programată proba scrisă de Limba şi literatura maternă.

Până pe data de 13 martie 2015 se desfăşoară prima etapă a înscrierilor în clasa pregătitoare.

Info Primăria Fălticeni

În vederea întocmirii listei de priorităţi pentru repartizarea locuinţelor aflate în administrarea / proprietatea municipiului Fălticeni, până pe 13 martie 2015 se vor actualiza cererile depuse la Compartimentul Spaţiu Locativ. Relaţii la compartimentul menţionat.

Numere utile

0754.022.644 – număr de telefon pentru problemele legate de administrarea domeniului public.

0757.026.440 – număr de telefon al patrulei Poliţiei Locale, pentru sesizări privind ordinea publică.

Calendarul zilei

Sf. Mc. Eutropie, Cleonic şi Vasilisc (stil nou)

18 feb. / Sf. Ier. Leon, papa Romei, Sf. Cuv. Agapit  (stil vechi)

Ss. Cunegunda, împ.; Marin, ostaş m. (romano – catolic)