stiri locale

Moș Crăciun vine astăzi la Primăria Fălticeni: Peste 1500 de cadouri vor fi dăruite copiilor

lighten bagPrilej de bucurie pentru toți prichindeii din municipiu. Astăzi, 24 decembrie, cel mai generos bătrânel din lume va sosi la Fălticeni. Cu saci plini de cadouri Moș Crăciun își va face simțită prezența la ora 16 pe platoul din fața Primăriei, unde, de câteva zile, s-a amenajat ”Orășelul copiilor”.

Sunt pregătite peste 1.500 de cadouri dulci pentru copiii de toate vârstele.

Anul trecut, Moș Crăciun sosea în centrul orașului cu trăsurica, însă la împărțirea darurilor situația a degenerat. Asta pentru că părinții și bunicii s-au împins pentru a prinde un cadou pentru odraslele lor.

Spre diferență de atunci, acum autoritățile locale vin cu lecția învățată și spun că astăzi darurile vor fi oferite într-un cadru organizat. Mai precis,pentru a evita îmbulzeala, vor fi montate garduri metalice, evenimentul urmând să se deruleze sub supravegherea lucrătorilor de la Poliția Locală și Jandarmerie.

Primarul Cătălin Coman spune că în luna decembrie municipalitatea va oferi peste 3.000 de cadouri.

”Am avut o campanie a sărbătorilor de iarnă în care ne-am străduit să avem o activitate cât mai bogată, pe toate planurile”, ne-a declarat primarul Coman. ”Am dat o parte din cele 3.000 de cadouri pregătite. Astăzi vom da grosul acestor cadouri. Moș Crăciun vine cu peste 1.500 de cadouri pentru copiii fălticenenilor”.

Pachetele cu dulciuri au fost dăruite atât la manifestările artistice, sportive cât și culturale din luna cadourilor precum ”Micul Prinț”, concursul ”Christmas Dance” – care s-a bucurat de o participare record, dar și la competiția ”Cupa Moș Crăciun” la Tenis de Masă.

Dulciuri au primit și sutele de colindători care au sosit la Primărie.

Rudy H.