ACTUALITATE

Anuntul surpriza al primarului Coman: Poate premiem 500 de elevi buni la invatatura

primar_catalin_comanAnul școlar debutează cu o veste bună pentru toți elevii. Cei care vor obține performanțe la învățătură vor fi premiați în bani. Măsura nu aparține Ministerului Educației Naționale ci autoritățile locale.Cel puțin așa sună promisiunea primarului Cătălin Coman care a declarat în fața celor 1.200 de tineri care studiază anul acesta la Colegiul Național ”Nicu Gane”.

Acesta susține că administrația locală este pregătită să premieze de 10 ori mai mulți elevi, dacă aceștia obțin rezultate foarte bune în competițiile școlare.

”La Colegiul Național ”Nicu Gane” și la celelalte unități școlare din Fălticeni trebuie asigurate toate condițiile pentru copiii noștri pentru că ei sunt viitorul și, trebuie, într-adevăr, să investim tot ceea ce trebuie pentru un învățământ de calitate în folosul lor”, a spus primarul Coman.

El a mai amintit faptul că în anul școlar 2013 – 2014 administrația locală a premiat 50 de elevi de la „Nicu Gane”, iar anul acesta Primăria și Consiliul Local vor să premieze mult mai mulţi, dacă vor exista rezultate.

”Anul trecut am premiat 50 de copii de la Colegiul Național ”Nicu Gane” pentru rezultate deosebite în activitățile școlare, olimpiade și concursuri.”, le-a reamintit primarul Coman. ”Vreau să vă spun și să vă arunc mănușa ca o provocare: Primăria și Consiliul Local vor găsi resursele financiare să premieze 500 dintre voi. Este acum datoria voastră să învățați bine să obțineți rezultate, iar ne vom strădui să facem tot ceea ce este posibil pentru asigurarea motivației financiare așa cum meritați.”

Rudy H.