Comunitate

Sunteti pregatiti pentru prima zi de scoala?

cumparaturi_pentru_scoala
Vacanţa de vară este deja istorie! Peste fix trei zile începe anul şcolar 2014-2015. Pregătirile pentru prima zi de şcoală sunt şi ele pe ultima sută de metri.

Totul pleacă de la strictul necesar pentru copilul care face primii paşi la grădiniţă, merge la şcoală în clasa pregătitoare sau în clasa întâi, sau la liceu: uniforme în funcţie de specificul şcolilor, manuale, rechizite, ghiozdane, încălţări, trening, pijamale şi haine de schimb pentru cel mic la grădiniţă. Adunând, strictul necesar te lasă cu buzunarele goale, pe puţin 500 de lei pentru un copil, iar unde sunt şi pretenţii cheltuielile pot trece şi de 800 – 1000 de lei.

Ultima săptămână a arătat că indiferent de cât îşi pot permite părinţii să cheltuie, nu există cineva care să nu fi trecut pragul unui magazin pentru a cumpăra ceva pentru noul an şcolar. Cu siguranţă ultimele zile vor aduce şi oferte de nerefuzat din partea marilor magazine aşa că pentru mulţi va urma un sfârşit de săptămână în care vor vâna cele mai bune preţuri.

De prima zi de şcoală sunt pregătiţi să profite şi florarii, că doar o dată pe an este 15 septembrie!

Alex S.