Regional

Au fost gasite trupurile barbatilor care s-au inecat duminica in Siret si in Somuz

inec-41

Duminică, în jurul orei 18, prin numărul unic de urgenţă 112, a fost solicitată intervenţia echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava, în cazul unui pescar care se presupunea că s-ar fi înecat în râul Siret, pe raza localităţii Roşcani.

La scurt timp după primul apel pe 112, un altul anunţa încă un posibil înecat, un tânăr în vârstă de 22 de ani, în pârâul Şomuz, care alimentează iazul Liteni, pe raza localităţii Vornicenii Mici, comuna Moara.

În localitatea Roşcani, s-a deplasat un echipaj de căutare/salvare cu barca pneumatică şi echipajul de scafandri, de la Detaşamentul de pompieri Suceava, iar la Vornicenii Mici au ajuns un echipaj de căutare/salvare cu barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD. Operaţiunile pentru găsirea persoanelor înecate s-au efectuat până la lăsarea întunericului, în jurul orei 22. Căutările au fost reluate, în ambele locaţii, la prima oră a zilei de astăzi.

În jurul orei 15, scafandrii au găsit trupul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 64 de ani, în râul Siret, la 10 metri în aval de locul în care au fost identificate obiectele sale personale, unde apa are o adâncime de aproximativ doi metri.

În jurul orei 18, echipajul de scafandri al ISU Suceava a recuperat şi trupul persoanei înecate în pârâul Şomuz.

Andrei A.

Categorii:Regional

Etichetat ca:, , ,