Politică

PSD Falticeni multumeste electoratului pentru cele peste 5000 de voturi acordate

psd_falticeni

Pesediștii fălticeneni au încheiat Alegerile Europarlamentare cum nu se poate mai bine. Organizaţia municipală condusă de deputatul Ioan Stan şi primarul Cătălin Coman este în faţa unei performanţe electorale excelente.

Rezultatul obţinut pe 25 mai 2014, peste 5200 de voturi din partea alegătorilor fălticeneni, confirmă aşteptările pesediştilor care susţin că „Partidul Social Democrat rămâne cea mai populară formaţiune politică în opţiunile fălticenenilor”.

PSD și-a adjudecat la Fălticeni aproape 58% din voturile celor care s-au prezentat la scrutinul pentru Parlamentul European, un scor electoral care îi îndreptăţeşte să fie optimişti în ceea ce priveşte și alegerile prezidenţiale din toamnă.

„Vreau să mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi şi au  votat candidaţii PSD. De asemenea, le mulţumesc pentru sprijin  şi încrederea care ne-au acordat-o pe 25 mai. Îi asigur pe toţi cei care ne-au fost alături că vom continua ceea ce am început pentru municipiul Fălticeni”, a declarat primarul Cătălin Coman, vicepreşedinte PSD Fălticeni.

Acesta mai spune că PSD Fălticeni a obţinut unul din cele mai bune rezultate la nivelul judeţului Suceava.

Rudy H.