Sport

Liga I – Armonia incheie sezonul regulat cu o infrangere

vasas_armonia_2

Liga I de fotbal feminin a programat astăzi partidele etapei a XIII a. Armonia Fălticeni s-a deplasat la Odorheiul Secuiesc pentru întâlnirea cu Vasas, ultimul meci al Armoniei în sezonul regulat.

Armonia a condus până aproape de pauză cu 2-0 prin golurile înscrise de Lidia Havriştiuc, în minutul 5, şi Iustina Ungurean, în minutul 35. Cu avantaj de două goluri, fălticenencele şi-au permis să rateze alte două mari situaţii de gol, din postura de singur cu portarul. Cum în fotbal ocaziile se răzbună, gazdele au reuşit să egaleze scorul prin două reuşite, în minutele 42 şi 43. Mai mult, în repriza a doua Vasas a înscris şi al treilea gol. Scor final Vasas Odorhei – Armonia Fălticeni 3-2.

„Am întâlnit o echipă ambiţioasă, cu multe jucătoare tinere, care ne-a dominat clar în unele momente. Noi ne-am făcut meciul de apărare şi am mizat pe faza de contraatac, care a dat roade. Din păcate am ratat din nou nepermis de mult şi am pierdut avantajul celor două goluri”, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.

Armonia: Boiciuc – Crăciun, Havriştiuc (Loghin), Buţuraş, Nistor, Artenie, Coşuleanu, Neda (Mitruţ), D. Ungureanu (Vasiliu), I. Ungurean (Pădurean), Plăcintă. Antr. Marcel Irimie, Alin Rotaru şi Pavel Crăciun.

Rezultatele etapei a XIII a în Seria Nord:

Măgura Bacău – Viitorul Reghin 1-4

Vasas Odorhei – Armonia Fălticeni 3-2

Olimpia II Cluj – Ladies Tg. Mureş 7-1

Heniu Prundu Bârgăului a stat în această etapă

Armonia Fălticeni a încheiat sezonul regulat pe locul 3, cu 22 de puncte şi un golaveraj de 36-22. Echipa intră în play-off cu 1 punct.

În primul meci din play-off, pe 27 aprilie, Armonia se întoarce la Odorhei, pentru partida cu Vasas.

Alex S.