Sport

Liga a IV a – Au pierdul meciul in 5 minute

Sumuz_minerul_6

Şomuz Fălticeni a suferit astăzi prima înfrângere din retur în Liga a IV a. Cu o formulă de joc din care au lipsit cel puţin trei jucători de bază şi cu două accidentări serioase, Andrei Aileni şi Cara, fălticenenii au fost învinşi cu 3-0 de Viitorul Liteni. Gazdele au înscris cele trei goluri într-un interval de 5 minute, în debutul reprizei secunde, după ce, potrivit preşedintelui Cătălin Ungureanu,  echipa din Fălticeni a avut o prestaţie mulţumitoare în prima parte a meciului.

Şomuz Fălticeni rămâne pe locul 4, cu 37 de puncte şi va disputa următoarea partidă sâmbătă, 19 aprilie, pe teren propriu, cu Zimbrul Siret.  Miercuri, 23 aprilie, Şomuz are meci în Cupa României, la Vatra Dornei.

Şomuz Fălticeni: Alexa (Vamanu), Gogonel (Căeriu), Raţă, Totolici, Săvoaia, Moisii, Munteanu, Aioanei, A. Aileni (A. Cosmin), Cara (Prisacă), Sandu. La acest meci echipa a fost condusă de preşedintele clubului Cătălin Ungureanu.

În partida Juniorilor A1, echipa pregătită de Iulian Darabă s-a impus cu 5-1 şi are cel mai bun golaveraj (+66), deşi ocupă abia poziţia a IV a.  Sâmbătă va fi derby la juniori, la Fălticeni vine liderul, Zimbrul Siret.

Alex S.