Comunicat de Presa

Peste 80 de misiuni ale pompierilor suceveni in primele zile din 2014

incendiu

Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava a dat publicităţii primele date statistice ale începutului de an.

Astfel, în intervalul 31 decembrie 2013 – 5 ianuarie 2014 (ora 8.00), pompierii au intervenit în 82 de misiuni specifice. Dintre acestea, 50 au fost intervenţii de acordare a primului ajutor medical ale pompierilor paramedici SMURD, 12 localizări şi lichidări de incendii, cinci misiuni în cazul unor accidente rutiere şi alte intervenţii pe linia situaţiilor de urgenţă (asanare pirotehnică, monitorizare şi acordare asistenţă tehnică de specialitate, asigurări ale măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor şi altele).

În prima zi a noului an, militarii Detaşamentului de pompieri Suceava au înregistrat primul incendiu deosebit, într-un apartament situat la etajul I al unui bloc de locuinţe de pe str. Zorilor, din municipiul Suceava.

Un grav eveniment rutier a avut loc vineri, 3 ianuarie, pe raza comunei Şcheia, în zona variantei ocolitoare a municipiului Suceava, care s-a soldat cu moartea unui tânăr în vârstă de 21 de ani.

Andrei A.