Politică

TSD si primarul Coman au adus daruri si bucurii pentru 30 de familii nevoiase

psd_falticeni

Spiritul sărbătorilor de iarnă înseamnă dărnicia şi bucuria adusă de fiecare dintre noi. Pornind cu acest gând, tinerii social democraţi din Fălticeni au pus mână de la mână pentru ca cei sărmani să aibă măcar de Crăciun masa îmbelşugată. După colecta în bani, au urmat  cumpărăturile şi pregătirile pentru acţiunea cu scop caritabil.

Membrii TSD nu l-au mai aşteptat pe Moş Crăciun şi au pornit înainte ca acesta să bată la uşile nevoiaşilor.

„Am considerat că este de datoria noastră să facem o bucurie oamenilor nevoiaşi din oraşul nostru, în special familiilor defavorizate, cu mulţi copii, cu prilejul sfintelor sărbători ale Crăciunului”, a spus Alex Mihoc, liderul TSD Fălticeni. „Consider că avem obligaţia morală de a fi alături de semenii noştri.”

Sprijiniţi de vicepreşedintele PSD Cătălin Coman, primarul urbei, membrii TSD Fălticeni au distribuit pachete pentru 30 de familii sărace din municipiu, aducând un strop de bucurie în sufletele acestora.

Pachetele au constat în alimente, pâine, preparate din carne, cozonac, dulciuri şi sucuri.

Acţiunea s-a desfăşurat pe străzile Ana Ipătescu, Buciumeni, Maior Ioan, Mihail Sadoveanu, Pleşeşti Gane şi 2 Grăniceri. Şi seniorii din PSD au desfăşurat o activitate similară, în scop umanitar, pentru familii de fălticeneni cu o situație materială precară, dar și pentru copiii Grădiniței Speciale care au primit pachete cu dulciuri la serbarea finalului de trimestru, pe data de 19 decembrie.

„Profit de această ocazie să îmi exprim speranţa că anul viitor vom putea ajuta mai mult, că va fi pentru noi toţi un an mai bun, urându-le tuturor fălticenenilor Sărbători Fericite şi La Mulţi Ani!”, a spus primarul Cătălin Coman şi vicepreşedintele PSD Fălticeni.

Andrei A.