Eveniment

Un nou spectacol caritabil dedicat copiilor Gradinitei Speciale Falticeni

spectacol_caritabil_1

Grădinița Specială Fălticeni în colaborare cu Asociația Euroșansa For Life va organiza și anul acesta spectacolul caritabil ”Șansa de a dărui”. Evenimentul va avea loc duminica aceasta, 15 decembrie, la Centrul Cultural G.V.Birlic (fosta Casă de Cultură), cu începere de la ora 16. Coordonatorul proiectului, psihopedagogul Mihaela Sandu lansează invitația tuturor celor vor să dăruiască o bucurie copiilor aflați în dificultate.

Prețul biletului este de 10 lei pentru copii și 20 de lei pentru adulți.

Pe lângă programele artistice, colinde tradiționale, muzică specifică sărbătorilor de iarnă, spectacolul va include o expoziție cu vânzare de obiectecreate manual de voluntarii Asociației Euroșansa For Life și cadrele didactice de la Grădinița Specială Fălticeni. În program mai sunt va incluse momente de dans tematic și pantomimă.

”Evenimentul este  organizat în special în scopul strângerii de fonduri pentru copii aflați în dificultate din Grădinița Specială, dar și din unitățile de învățământ din municipiul Fălticeni. Fondurile colectate vor fi direcționate spre partenerul nostru Asociația Euroșansa for Life pentru a le redirecționa copiilor, cei care de altfel sunt beneficiari în proiectul educațional-umanitar ”Șansa de a dărui”, încheiat în parteneriat între grădinița noastră.”, ne-a declarat Mihaela Sandu, coordonatorul proiectului.

Din echipa de proiect fac parte cadre didactice din Grădinița Specială Fălticeni, membri voluntari, elevi voluntari ai Asociației Euroșansa For Life.

Ideea proiectului a pornit de la dorința de a fi alături de copii în suferință și familiile lor. Datorită implicării comunității, care a răspuns afirmativ la invitația organizatorilor, edițiile anterioare au fost catalogate drept un succes de coordonatorul evenimentului Mihaela Sandu.

Rudy H.