Advertorial

Linie telefonica gratuita pentru membrii CAR Invatamant Falticeni

Young woman wearing headset in office, portrait

Pe 1 octombrie a devenit operațional serviciul de tip TelVerde al CAR Învățământ Fălticeni. Cei peste 11.500 de membri au acum la dispoziție, pentru prima oară, o linie telefonică gratuită. Serviciul este disponibil de luni până vineri între orele 8 – 16. Apelabil din orice rețea, fixă sau mobilă, numărul de telefon la care actualii și potențialii membri pot solicita informații este 0800.827.227.”Linia TelVerde a fost creată în scop de informare pentru persoanele interesate să afle cum pot să devină membri sau cum pot contracta un împrumut de la noi. Membri pot fi persoanele care obțin venituri de natură salarială sau din pensii, din orice sector de activitate de stat sau privat”, afirmă Constantin Bulboacă, președintele CAR Invațamânt Fălticeni.

Creșterea portofoliului de clienți și diversificarea serviciilor au determinat acest pas firesc pentru CAR Învățământ Fălticeni și cele 15 agenții de lucru din județul Suceava.

”Motivul pentru care am decis lansarea serviciului TelVerde este creșterea numărului de membri cât și dorința de a informa cu promptitudine potențialii clienți interesați de serviciile pe care le oferim”, susține Constantin Bulboacă.

Linia telefonică gratuită este organizată sub forma unui Centru Telefonic și deservește peste 11.500 de membri cotizanți din întreg județul Suceava.

R. Hodl

Categorii:Advertorial